SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
G.I. Joe: The Rise of Cobra Filem Gempak
August 20th, 2009 by admin

g-i-joe-movies

G.I. Joe: The Rise of Cobra adalah cerita gempak yang best dan sangat best untuk ditonton di wayang. Sound efek, special efek dan jalan cerita yang direka sangat menarik sehinggakan nak gi toilet pun anda sanggup tahan tau..

Tak tengok lagi? tengok dulu trailer ni dan pasti anda akan tak sabar nak gi tengok kat wayang punyer.

Based on the successful toy series by Hasbro, GI Joe is the code name for an elite strike force comprising of personnel from all branches of the United States military. Their primary purpose is be a counterforce to the huge terrorist organization called Cobra which is gunning for world domination.

Info: G.I. Joe (1985) IMDB

Filem G.I Joe ini seperti anda tahu adalah diadaptasi dari kartun masa kita kecil2 dulu..Ingat lagi kartun US ni yang selamatkan bumi dari kuasa jahat.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Site: Latest Movies Database   »  Style: Ahren Ahimsa