SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Filem Skrip 7707 Memalukan
July 23rd, 2009 by admin

skrip-7707

Rata-rata penonton filem skrip 7707 arahan PM A. Razak Mohaideen mengeluarkan kata-kata yang pasti tak sedap didengari oleh barisan pelakon dan pengarah filem ini. Mana taknya, filem seram tapi klasifikasi U. tak ke pelik? Maksudnya tak seramlah..tapi boleh ke U sebab ada adegan gantung diri..

Pastu ada pulak part yang kantoi hantu tipu..Tulah, saya dah lama cakap jangan tengok cerita Razak Mohaideen kecuali ikut CD atau tunggu keluar kat TV. Walaupun cerita ni dah main start 16/7/09 lagi, tapi ternyata sambutan memalukan..yerlah dah tahu mutu macamana. PAstu cerita hantu pulak banyak-banyak dalam 1 cerita..tak sempat nak seram dah tukar cerita lain. Baik korang tengok keliwon kat TV3 setiap malam Khamis, lagi best..tak rugi duit korang..

Filem ni jugak rasanya memalukan Grand Brilliance sebab biasanya filem keluaran Grand Brilliance memang best, tapi tidak untuk filem teruk 7707.. Tolonglah buat filem melayu yang best..

Korang tensyen cerita melayu tak best? Tunggu Filem Setem, gerenti best.. 30/7/09


2 Responses  
  • ilm writes:
    October 18th, 20095:20 PMat

    hehe.. aku dah nekad buat keputusan yang aku tak akan tengok filem arahan Profesor Madya lagi sejak aku tengok filem Jutawan Fakir. Nampaknya keputusan aku tu memang tak salah lepas aku baca review di sini.

    [Reply]

  • dagang writes:
    January 23rd, 20104:00 AMat

    nama aje prof.. tapi idea budak tadika…

    [Reply]


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Site: Latest Movies Database   »  Style: Ahren Ahimsa